Menu weselne I

Dania Serwowane

Rosół z kury z naleśnikowym makaronem i kawałkami kurczaka.

Kotlet schabowy soute z kością pod ciemnym sosem , kapusta zasmażana , ziemniaki z wody.

Półmisek rozmaitości ( szaszłyki , żeberka w sosie BBQ , pieczone skrzydełka , ziemniaki opiekane , surówka z kiszonego ogórka).

Stek z łososia z sosem śmietanowo – kaparowym , kalafior zielony z wody , ziemniaczane pure.

Żur polski z wędzonką i jajkiem.

Przekąski zimne w stole

Półmisek mięs pieczystych.

Półmisek wędlin i wędzonek

Pasztet z żurawiną

Nóżki wieprzowe

Schab z musem chrzanowym

Jajka soute

Ryba z warzywami

Śledz w oleju

Tatar z łososia - serwowany

Sałatki

Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

Sałatka z kurczaka , kukurydzy i ananasa

Sałatka makaronowa z tuńczykiem

Mozzarella z pomidorami

Pomidory z cebulką ,ogórki świeże

Marynaty

Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki

Bufet deserowy

Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.

Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).

Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.

Menu weselne II

Dania Serwowane

Flaczki wołowe.

Polędwiczki wieprzowe faszerowane cebulą i zawinięte w boczku w sosie miodowo – musztardowym , ziemniaki opiekane w ziołach , surówka colslow.

Półmisek na gorąco ( karkówka z rusztu , drobiowe polędwiczki w sezamie , pieczarki nadziewane pikantnym mięsem , surówka z marynowanych buraczków , koputka ).

Kurczak na duszonych warzywach z dużymi frytkami.

Barszcz czerwony czysty z pasztecikiem.

Przekąski zimne w stole

Półmisek mięs pieczystych.

Półmisek wędlin i wędzonek

Tortilla z pikantnym kurczakiem

Tymbaliki drobiowe

Wędzona pierś z indyka z marynowaną gruszką

Jajka faszerowane

Pieczony łosoś z limonkami

Śledz w sosie meksykańskim

Tatar wołowy - serwowany

Sałatki

Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

Sałatka meksykańska z pikantną wołowiną.

Sałatka z brokułami , jajkiem , pomidorem i sosem jogurtowo – czosnkowym.

Mozzarella z pomidorami

Pomidory z cebulką ,ogórki świeże

Marynaty

Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki

Bufet deserowy

Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.

Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).

Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.

Menu weselne III

Dania Serwowane

Flaczki drobiowe po warszawsku.

Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i mozzarellą , cząstki ziemniaczane , surówka z marchewki z jabłkiem i śmietaną.

Eskalopki wieprzowe z sosem grzybowym , ziemniaki z wody , surówka colslow.

Karkówka w sosie myśliwskim , kopytka z wody , buraczki zasmażane.

Zupa - pikantne consome pomidorowe.

Przekąski zimne w stole

Półmisek wędlin i wędzonek

Półmisek mięs pieczystych.

Rożki z szynki z pastą serową

Pasztet z gruszką

Indyk w maladze

Roladki drobiowe faszerowane pieczarkami

Pieczony sandacz z salsą meksykańską

Śledz w śmietanie z cebulką i jabłkiem

Tatar wołowy - serwowany

Sałatki

Sałatka szwajcarska z sera , szynki i papryki

Sałatka ziemniaczana z musztardowym vinegrette

Sałatka ze świeżych warzyw z makrelą.

Mozzarella z pomidorami

Pomidory z cebulką ,ogórki świeże

Marynaty

Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki

Bufet deserowy

Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.

Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).

Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.

Menu weselne IV

Dania Serwowane

Krem z kurek i śmietanowym volevantem.

Kaczka w sosie pomarańczowym z jabłkiem i żurawiną , kopytka i kapusta modra – czerwona.

Gruszka w cieście francuskim z sosem waniliowym.

Zrazy wołowe w sosie własnym z bułeczkami z pary i mini buraczkami w miodzie.

Sandacz pieczony z sosem śmietanowo – krewetkowym z ziemniakami z wody i warzywami gotowanymi na parze.

Pikantna zupa gulaszowa z gorącą bułeczką.

Przekąski zimne w stole

Półmisek mięs pieczystych.

Półmisek smakowych pasztetów.

Schab z musem chrzanowym

Kaczka faszerowana bakaliami

Nóżki wieprzowe

Cebulki balsamiczne z szynką

Tortilla pszenna z pikantnym kurczakiem

Szczupak faszerowany

Śledz w winie czerwonym

Tatar wołowy i tatar z łososia - serwowane

Sałatki

Świeży pomidor i ogórek z fetą

Sałatka z łososia z jajkiem na sałacie lodowej

Sałatka wiosenna z sosem ogrodowym

Sałatka „Królewska” z kurczakiem , ananasem , zółtym serem , orzechami i kukurydzą.

Mozzarella z pomidorami

Marynaty

Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki

Bufet deserowy

Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.

Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).

Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.

Menu weselne V

Dania Serwowane

Krem z suszonych pomidorów z musem avocado i czosnkowymi grzankami.

Cielęcina w sosie tymiankowym z bukietem warzyw gotowanych na parze i kaszą kus kus.

Sernik na gorąco z lodami waniliowymi i czekoladą.

Schab „melander” nadziewany mozzarellą i szynką z opiekanymi ziemniakami i surówką wiosenną.

Stek z łososia w cieście francuskim z ziemniakami z wody i gotowaną brokułą.

Tradycyjny żur na białej kiełbasie z jajkiem i gorącą bułeczką.

Przekąski zimne w stole

Półmisek mięs pieczystych.

Avocado z wędzonym kurczakiem i serem.

Galantyna z kurczaka

Cielęcina z sosem tuńczykowym

Roladki z szynki z musem serowo - szparagowym

Schab z musem chrzanowym

Tymbaliki drobiowo - warzywne

Jajka z łososiem i czerwonym kawiorem

Półmisek ryb wędzonych

Śledz w trzech smakach

Tatar wołowy i tatar z łososia - serwowane

Sałatki

Sałatka drobiowa z piklami

Sałatka wiejska z bekonem

Sałatka makaronowa z tuńczykiem

Sałatka meksykańska z pikantną wołowiną

Mozzarella z pomidorami

Pomidory z cebulką ,ogórki świeże

Marynaty

Papryka ,pieczarki,śliwki, ogórki

Bufet deserowy

Świeże owoce krojone , ciasta domowe , słodycze, kawa , herbata.

Napoje zimne (cola , fanta, sprite , woda gaz , woda n/g , soki owocowe ).

Apartament dla Młodej Pary + beczka piwa 30 litrów do baru GRATIS.

Menu imieninowe, urodzinowe i inne I

Dania gorące serwowane:

Przystawka (Ser mozzarella zawinięty w szynce, podane na gorąco na czerwonej sałacie)

Rosół z gęsi na borowikach

Sztufada wołowa pieczona w sosie żubrówkowym podana z kluskami z pary i surówką Coleslaw

Deser: Gorące maliny z lodami waniliowymi

Grillowana pierś kurczaka z pomidorem pod złocistym serem, ziemniaczany krokiet, surówka z marchewki z chrzanem

Przekąski zimne na stole:

Półmisek wędlin i wędzonek (kabanosy, salami, szynka z komina, polędwica, baleron, kiełbasy wiejskie)

Półmisek mięs pieczystych (karczek pieczony w ziołach, schab nadziewany śliwką i morelą, roladki z boczku, schab pieczony w kminku)

Nóżki cielęce

Schab po warszawsku z musem chrzanowym

Rożki z szynki z pastą serową

Warzywa faszerowane

Roladki z kurczaka z musem szpinakowym

Szczupak faszerowany w galarecie

Ryba po grecku

Grecka z serem feta i oliwkami

Z kukurydzy i żółtego sera z papryką i majonezem

Sałatka z łososia wędzonego z jajkiem

Pieczywo domowe

Masło smakowe: koperkowe, czosnkowe, paprykowe, jogurtowe

Marynaty: ogórki, śliwka, papryka, grzybki, cebulka, buraczki, chrzan, ćwikła

Słodki stół:

Ciasta, owoce, słodycze, kawa, herbata

Menu imieninowe, urodzinowe i inne II

Dania gorące serwowane:

Przystawka: Wątróbki drobiowe z jabłkiem na grzankach

Zupa: Włoski krem pomodoro

Schab pieczony w sosie śliwkowym faszerowany morelami z pieczonymi ziemniakami i bukietem warzyw z zapiekanym serem

Jabłko w cieście francuskim

Udo z kaczki duszone w borowikach z ziołowymi kopytkami i czerwoną kapustą

Przekąski zimne na stole:

Półmisek wędlin i wędzonek (kabanosy, salami, szynka z komina, polędwica, baleron, kiełbasy wiejskie)

Półmisek mięs pieczystych (karczek pieczony w ziołach, schab nadziewany śliwką i morelą, roladki z boczku, schab pieczony w kminku)

Nóżki wieprzowe

Cielęcina z sosem tuńczykowo – kaparowym

Rostbeef po angielsku z musem jajeczno – chrzanowym

Tatarek - serwowany

Avocado z kurczakiem i serem

Teriny warzywne

Roladki z szynki z musem twarożkowym

Śledzie w trzech smakach: na słodko, na ostro i w oleju

Jaja garnirowane

Szczupak faszerowany

Grecka z serem feta i oliwkami

Sałatka z kurczaka, ryżu i ananasa

Sałatka grulana

Pieczywo domowe

Masło smakowe: koperkowe, czosnkowe, paprykowe, jogurtowe

Marynaty: ogórki, śliwka, papryka, grzybki, cebulka, buraczki, chrzan, ćwikła

Słodki stół:

Ciasta, owoce, słodycze, kawa, herbata

Menu imieninowe, urodzinowe i inne III

Dania gorące serwowane:

Przystawka: Łosoś wędzone na sałacie lodowej z sosem cytrynowym

Zupa kurkowa z ziemniakami

Indyk w sosie brzoskwiniowym , ziemniaki z wody z koperkiem, warzywa gotowane na parze

Szarlotka na gorąco z lodami

Półmisek grillowych wariacji (karkówka, boczek, pierś z kurczaka, ogórki kiszone, ziemniaki karbowane)

Pieczeń po flamandzku ze świeżym tymiankiem na złocistych grzankach

Przekąski zimne na stole:

Półmisek wędlin i wędzonek (kabanosy, salami, szynka z komina, polędwica, baleron, kiełbasy wiejskie)

Półmisek mięs pieczystych (karczek pieczony w ziołach, schab nadziewany śliwką i morelą, roladki z boczku, schab pieczony w kminku)

Tymbaliki mięsno – warzywne

Kaczka faszerowana bakaliami

Rożki z szynki z musem serowym

Schab po warszawsku

Tatarek – serwowany

Półmisek ryb wędzonych

Warzywa faszerowane

Jaja garnirowane

Ryby marynowane

Grecka z serem feta i oliwkami

Z kukurydzy i żółtego sera z papryką i majonezem

Sałatka ze świeżego szpinaku i suszonymi pomidorami

Mozzarella z pomidorami

Pieczywo domowe

Masło smakowe: koperkowe, czosnkowe, paprykowe, jogurtowe

Marynaty: ogórki, śliwka, papryka, grzybki, cebulka, buraczki, chrzan, ćwikła

Słodki stół:

Ciasta, owoce, słodycze, kawa, herbata

Dodaktowe Propozycje

Fontanna czekoladą płynąca

Do wyboru smaki czekolady (mleczna, truskawkowa, pomarańczowa, limonka) 5KG

Smakowite dodatki (świeże owoce, wafelki, biszkopty, ciasteczka, rurki z kremem)

Propozycja stołu biesiadnego (wiejskiego)

Kiełbasa wiejska podsuszana

Biała kiełbasa z wody

Kaszanka wiejska

Szynka wieprzowa z kością (w całości) ok. 10KG

Bok wieprzowy - wędzony

Pasztet w słonince

Smalec w chlebie

Salcesony

Wędzona słoninka

Baleron – wędzony.

Pieczywo (różne).

Marynaty (ogórki kiszone,małosolne-w sezonie,papryka,grzybki,cebulki,chrzan, ćwikła)

Prosie pieczone w całości nadziewane kaszą gryczaną z podrobami

Biesiada Grillowa

Polędwica wołowa 3KG

Karkówka wieprzowa 4KG

Boczek wieprzowy 4KG

Kiełbasa 4KG

Kaszanka 4KG

Surówki (surówka Coleslaw, surówka z marynowanych buraczków, surówka z kiszonych ogórków)

Sosy do mięs

Pieczywo mieszane

 

Design by flankerds.com